Városlista
2019. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2019. Április 05. 10:10, péntek | Helyi

III. Tablóversenyben vehetnek részt győri középiskolások

III. Tablóversenyben vehetnek részt győri középiskolások

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány különleges felhívással és lehetőséggel fordul a győri középiskolákhoz.

Az iskolákban már hagyománynak számít, hogy a ballagó osztályok tablókat készítenek. Ezek különleges megjelenésükkel régóta színes részei a belvárosi tavasznak. A végzős diákok és iskoláik büszkén hirdetik a belvárosi üzletek kirakataiban elhelyezett tablókon, hogy elérkezett a nagy megmérettetés számukra és hamarosan megteszik következő lépésüket a nagybetűs ÉLET felé.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár harmadik alkalommal szeretné még emlékezetesebbé tenni ezt az eseményt, ezért meghirdeti a III. Győr-Belvárosi Tablóversenyelnevezésű versenyét.

A versenyen résztvevő osztályok tablóit a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a III. Győr-Belvárosi Tablóverseny Facebook oldalán teszi közzé szavazásra.

Pályázati feltételek:

- A regisztrációs lapot igénylése bevasarloutcak@gymskik.hu, majd kitöltve küldjék vissza ugyanerre az e-mail címre legkésőbb 2019.04.24.-ig.

- A regisztrációnak nem feltétele a tabló elkészülése.
- Küldjenek egy közeli fotót a tablóról, illetve egy távolit az üzlet kirakatáról is, ahol a tabló kihelyezésre került. A fotók beküldésének határideje 2019.05.16.
- A játékszabályzat maradéktalan betartása.

A verseny győztese a 2019.05.23. 10.00 óráig a legtöbb szavazatot (like-ot) begyűjtő osztály lesz.

Az eredményhirdetés 2019. 06. 04-én lesz, amelynek részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.

A szavazásra leadott „like-ok” természetes személyekhez tartozó profiloktól kell, hogy származzanak. Tilos Indirekt módon harmadik személyeket felkérni célzott szavazásra, különösen tilos erre szolgáló szavazat-cserélő oldalak használata.

A főnyeremény egy bankett vacsora ételfogyasztása a Belga étteremben (Hotel Rába City Center) a Pannon Takarék Bank támogatásával, egy előre egyeztetett időpontban, maximum 35 fő részére.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

Örömmel várják a jelentkezéseket!

Forrás: Bevásárló Utcák Alapítvány

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 20. 16:35, hétfő | Helyi

Együttműködést írt alá a kamara és az egyetem

Együttműködési megállapodást írt alá ünnepélyes keretek között a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem, hétfőn.

2019. Május 20. 11:43, hétfő | Helyi

Tudunk egy jó programot szombatra

Játékos pecsétgyűjtős természetjárás a Bakony szívében.

2019. Május 19. 08:03, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp május 20-tól

2019. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 20. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: