Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Április 23. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Ismét Magyarországot választotta Sting

Ismét Magyarországot választotta Sting

Az énekes az óriási sikerre való tekintettel hosszabbította meg Symphonicity elnevezésű koncertkörútját, amelyen legnagyobb slágereit énekli szimfonikus zenekari kísérettel. Az összes helyszín új, Magyarországra viszont újra eljön jún

A londoni Royal Philharmonic Orchestra korábban lekötött programjai miatt nem tudta vállalni a további koncerteket, így új kísérőzenekar után kellett nézni. A kiválasztást komoly válogatás előzte meg, és a Dohnányi Zenekar nem csupán Budapesten, hanem a turné osztrák állomásán is Sting mellett játszik majd.

Bár a 40 éves Budafoki Dohnányi Zenekar az ország legfiatalabb hivatásos zenekara, mégis komoly hírnevet szerzett már itthon és a nagyvilágban. Eredetileg ifjúsági zenekarként alapították, ám mostanra már elismert zenészekből áll és az elmúlt években több rangos nemzetközi fesztiválra is meghívták.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.