Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 21. 12:50, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Itt a nyár, a meleg, jöhetnek a vidámabb cipők!

Itt a nyár, a meleg, jöhetnek a vidámabb cipők!

Az Eto Parkban lévő Cipőmágia üzletbe látogattunk el, valami vidám nyári cipőt keresni. Nem telt sok időbe, rögtönk kiszúrtuk a Tamaris zebracsíkos, masnis darabját.

Idén a csíkos és a masni amúgy is divat, így nem is kerestük tovább a cipőt mellyet jobban szemügyre veszünk!

Kezünkbe véve, elsőre túl extravagánsnak tűnhet, de pár másodperc után, megszokva a konzervatívnak, nem nevezhető vidám színeket és mintát, teljesen megbarátkoztunk a külcsínnyel.

Megkértük a boltban nézelődő, hölgy vásárlókat, próbálják fel a cipőt, még azokat is, akik elsőre nem érzeték a saját stílusukhoz közelinek a Tamaris legújabb darabját.
A vélemény egyöntetően a pozitív csalódás volt, a megkérdezettek részéről. "Kényelmes, pedig nem ezt vártam". Megkérdeztük a hölgyeket, ki milyen ruhához, alkalomhoz, hangulathoz képzeli el a cipőt.

A vidám, jó kedvű hangulat egyöntetűen győzött. Ami a cipő színei és mintázatából egyértelműen következik. Nevezhetjük elegánsnak, de lazának is. Kihívónak, de konzervatívnak. "Teljesen el tudom képzelni nyaralás során, Balaton vagy tengerpart vagy hétvégén egy vendéglő teraszán a baráti összejövetelhez"

Annyiban mindenki egyetért, egy vidám, mosolygós személyiségű lánynak, hölgynek felpróbálni mindenkép megéri a darabot. Ha valaki kedvett kapott a cipő felpróbálásához, az ETO Parkban lévő Cipőmágia üzletben bátran megteheti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.