Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Január 04. 12:35, szerda | Helyi
Forrás: HungarOperett

Újévi Fergeteges Operett Gála az operett csillagaival - Oszvald Marika a győri operett showban

Újévi Fergeteges Operett Gála az operett csillagaival - Oszvald Marika a győri operett showban

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Az asszony összetör megkínoz meggyötör, Jön e velem nagysád shimmit járni..

Délibábos Hortobágyon. Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat?

Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Ábrahám Pál, Huszka Jenő, és a nagy magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, egy fergeteges operett show kíséretében a HungarOperett fiatal sztárjainak előadásában a festő szépségű Győrben, a Bartók Béla Megyei művelődési Központ színpadán.

A legnépszerűbb operettek, és a legismertebb melódiák egy nagyszabású újévi szuper produkcióban úgy, ahogy még sosem látták.

A fergeteges előadás itthon és külföldön is hamar a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadták, amelyben a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva. „A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújt a közel 250 gyönyörű jelmez, és produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a HungarOperett művészeti vezetője. Így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.

Hagyományszerűen Győrben kezdődik a produkció éves turnéja, amelynek állandó sztárja Oszvald Marika, aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek királynőjévé válik, és elvarázsolja a nézőket bájával, és mindenkit megkacagtató humorával.

A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony, a Denevér dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében a győri Újévi koncerten..

FERGETEGES ÚJÉVI OPERETT GÁLA AZ OPERETT CSILLAGAIVAL
2012. január 15. Vasárnap, 15 és 19 óra és a nagy sikerre való tekintettel új időpontban is!!!: 2012. január 21. (szombat) 19:00 óra.
Bartók Béla Megyei Művelődési Központ (Győr, Czuczor G. u. 17.)

Jegyek válthatók elővételben a helyszínen (Bbmmk), valamint a Tourinform irodában (Győr, Árpád u. 27.)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.