Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Március 27. 15:25, kedd | Belföld

Jó hírt kaptak az IKEA vásárlói - Árcsökkentést jelentettek be az áruháznál

Jó hírt kaptak az IKEA vásárlói - Árcsökkentést jelentettek be az áruháznál

Jó hírt kaptak azok az IKEA bútort vásárlók, akik Budapesttől legalább 50 kilométerre laknak. Számukra ugyanis ezentúl a fele annyiba fog kerülni a házhoz szállítás, ami a legrosszabb esetben is 38 ezer forint lehet.

Csökkenti házhozszállítási díjait az IKEA, méghozzá jelentősen. A vállalat közleménye szerint: "az IKEA célja, hogy termékeit és lakberendezési megoldásait még több ember számára tegye elérhetővé."

Emiatt és a vásárlói visszajelzések miatt április elsejétől megváltoztatja a házhozszállítás díjazását, azonban ez a budapesti kiszállításokat nem érinti.

Csak azok a vásárlók járnak jól, akik Budapesttől 50 kilométernél távolabb laknak, ők viszont 50 százalékos csökkenést tapasztalnak majd.

Az IKEA jelenleg a házhoz szállítási díjakat két szempont alapján szabta meg. Egyfelől az áru értékét nézték meg, míg a másik szempont a szállítási távolság volt.

Ezt így kell elképzelni, ez a budaörsi IKEA aktuális, még nem frissített árlistája:

Hogy pontosan melyik település melyik zónába esik, azt irányítószám alapján itt lehet megnézni.

Azonban az új árazást április elsejétől 6 árérték és a korábban használt 6 különféle kiszállítási zóna határozza majd meg. A házhozszállítás díja 4990 forinttól, az online rendelés díja pedig 7990 forinttól maximum 37 990 forintig terjed.

Fontos megemlíteni, hogy ezek az árak tartalmazzák a 3000 forintos összekészítés díját.

Forrás: origo.hu

Táblázat: IKEA

Főkép: napi.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.