Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Július 06. 16:02, csütörtök | PR

Jól jöhet az évközi fáradalmak kiheveréséhez a személyi kölcsön

Jól jöhet az évközi fáradalmak kiheveréséhez a személyi kölcsön

Egyre szürkébbnek tűnnek a hétköznapok, sokasodnak a súrlódások otthon, minden alkalommal nehezebben sikerül eljutni az edzőterembe?

Nos, ezek valószínűleg a kimerültség jelei. Az utolsó nagyobb lélegzetvételű szabadság legtöbb esetben még évvégén került beiktatásra, azóta pedig már sok-sok nehéz kihíváson vagyunk túl. Nemcsak a pihenni vágyás, hanem a nyári napsugarak is kifelé hívogatnak munkahelyünk falai közül, és ez így van jól.

A szakemberek úgy tartják, ideális esetben a nyaralás legalább egy, de inkább kettő egybefüggő hetet tesz ki otthonunktól távol eső helyszínen, olyan körülmények között, ahol a stressz szintje radikálisan lecsökkenhet a hétköznapokhoz képest.

Magyar tenger félmillióért?

Ez mind szép és jó, viszont a nyaralás számos családban vegyes érzéseket kelt: a várva-várt élményeket beárnyékolják az anyagi terhek. Utánaszámolva nem is csoda, hogy sokaknak gondot okoz egy igazán tartalmas vakáció megszervezése, ami alatt nem is kell minden percben a pénzen rágódni.

Ha már csak a klasszikus balatoni nyaralást vesszük alapul, egy négyfős család egy hetes pihenése esetében a költségek minimum 300,000 Ft-ra rúgnak, de ez a szállás minőségétől és a költőpénztől függően akár félmilliós összeget is jelenthet. És akkor még ki sem tettük a lábunkat Magyarországról.

Kikapcsolódni, lábat lógatni márpedig muszáj, hogy testi és lelki egészségünket megőrizzük. De mi a teendő, ha anyagi kereteink nem teszik lehetővé, hogy családostul felkerekedjünk, és belföldön vagy akár külföldön pihenéssel töltsünk egy-két hetet?

Személyi kölcsön fix részlettel a problémamentes törlesztésért

Megoldást jelenthet ilyenkor egy kedvező feltételű személyi kölcsön. Habár sokan esetleg idegenkednek tőle, az alacsony THM mellett, és fix törlesztőrészlettel igénybe vehető hitel felvételével megakadályozhatjuk, hogy adósságcsapdába vagy hasonló rémtörténetekbe csöppenjünk.

Az oney.hu kalkulátorával könnyedén kiszámítható, hogy a nyaraláshoz és egyéb kiadásainkhoz szükséges összeget milyen hosszú futamidővel és THM mellett vehetjük fel. Jó hír, hogy egy kettő fizetéssel rendelkező háztartásban ez a típusú kölcsön a legtöbb esetben nem forgatja fel fenekestül a családi költségvetést.

Hasonlóan előnyös, hogy az igénylés ennél a szolgáltatónál egyszerűbb, mint piaci átlag. A szabad felhasználású kölcsönhöz sem számlanyitásra, sem kezes vagy ingatlanfedezet bevonására nincs szükség. Mivel forint alapú hitelről van szó, a fix törlesztőrészlet garantált, csak úgy, mint a költségek átláthatósága.

A nyaralóknak kedvez az a tény is, hogy az elbírálás rövid ideig tart, így a vakáció szervezése már néhány héten belül megkezdődhet.

Mérlegeljük tehát, hogy mennyi erőforrásra van szükségünk, és mekkora lehetőségekkel rendelkezünk a személyi kölcsön visszafizetését illetően. A mondás, miszerint “Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér” ebben az esetben is megfontolandó tanács: az átgondolt kölcsönigénylés pedig közvetve a vízparti napozás nyugalmához is hozzájárul majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből