Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Október 21. 11:31, péntek | Helyi
Forrás: gyorietokc

Jön a második BL állomás

Jön a második BL állomás

Október 22-én Oroszországban, Rosztovban lép pályára a Győri Audi ETO KC csapata a Bajnokok Ligája csoportkör 2. fordulójában.

A zöld-fehérek bajnoki meccset nem játszottak a héten, de már elég korán, csütörtökön útra keltek a távoli ellenfélhez. Jó hangulatban készült a csapat a Rosztov elleni idegenbeli fellépésre. A csapat a Midtjylland elleni győzelmet már „elfeledte”, és 100%-os koncentráltsággal készült a Rosztov ellen.

„Győzni szeretnénk, de nagyon kemény meccs lesz, teljes koncentráltság kell, több mint amit a Midtjylland ellen hazai pályán mutattunk. A védekezésünk lehet a siker kulcsa. Láttam a Rosztov eső meccsét, de az egy teljesen más összecsapás volt a Bukarest ellen, mint most lesz, abból nem szabad kiindulni. Katrine ellen rég léptem pályára, remélem, én örülhetek majd szombaton a meccs után, de persze azt is várom, hogy újra találkozzunk.”– nyilatkozta Görbicz Anita.

„Az első BL meccset el kell feledni, sokkal nehezebb ellenfél vár most ránk. Megerősödött a nyáron az orosz csapat, ráadásul sokat is kell utaznunk, ezek azért megnehezíthetik a dolgunkat, de igyekszünk minden külső körülményt kizárni. Magunkra kell koncentrálni, ez lehet a siker kulcsa számunkra– vázolta a helyzetet Ambros Martín. –Az hogy egyes játékosok jól ismerik egymást nem hinném, hogy számítana. A jobban felkészült, a jobban koncentrált csapat fogja majd elhagyni a pályát győztesen. Hazai pályán javítani akarnak, ez biztos. Arra kell törekednünk, hogy inkább egyéni megoldásokban próbáljanak játszani, a csapatjátékukat kell megakasztanunk. A csapat jó munkát végzett a héten, betegségét követően Puhalák Szidónia is csatlakozott a kerethez.”

A találkozó magyar idő szerint október 22-én, szombaton 15:00-kor kezdődik.
A mérkőzést a Peter Brunovsky, Vladimir Canda szlovák játékvezető páros vezeti, az EHF ellenőre a horvát Josip Posavec lesz.
A rangadót élőben a Sport TV közvetíti.

Fotó: gyorietokc.hu

Címkék: bl, győri eto, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.