Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2019. Július 10. 16:10, szerda | Bulvár

Jön az I' am Patrick Swayze

Jön az I' am Patrick Swayze

Jön az I' am Patrick Swayze című dokumentumfilm, amelyben özvegye, testvére és kollégái mesélnek a 10 éve elhunyt színészről.

A Paramount Network új dokumentumfilmjét augusztus 2-án mutatja be a San Antonio filmfesztiválon, a tévében viszont csak augusztus 18-án – Swayze születésének évfordulóján – debütál.

A film texasi gyerekkorától kezdve mutatja be Swayze életét, az alkotók többek között a színész testvérét, Dont, valamint özvegyét, Lisa Niemit is megszólaltatták. A régi kollégák közül is rengetegen nyilatkoztak, például Jennifer Grey, Demi Moore, Sam Elliott, C. Thomas Howell, Rob Lowe, Kelly Lynch, Lori Petty, Marshall R. Teague emlékeit, sztorijait is megismerhetjük.

A film a Paramount dokumentumsorozatának a része, I' am... címmel John F. Kennedy, Martin Luther King, Steve McQueen, Evel Knievel, Richard Pryor, Sam Kinison, Paul Walker, Chris Farley és Heath Ledger életét is bemutatták már.

Forrás: origo.hu

Kép: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Getty Images

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.