Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Január 29. 10:30, szombat | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Jótékonysági labdarúgó torna

Jótékonysági labdarúgó torna

A tavalyi sztárgála sikerén felbuzdulva az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány immár hagyományteremtő szándékkal ismét öregfiúk labdarúgó tornát szervez, így újra legendás labdarúgók lépnek pályára a Magvassy Sportcsarnokban

– A budapesti csapatok szervezésénél Szanyó Károlynak nagy köszönettel tartozunk, így idén olyan játékosokat tudunk Győrbe csábítani, akikre biztos, hogy sokan kíváncsiak lesznek – mondta el Peczár László szervező, az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Az egykori sportvezető hozzátette: a rendezvény fővédnökségét elvállalta Borkai Zsolt, Győr polgármestere és Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke is.

A sztárgálát február 5-én, szombaton délután 3 és 8 óra között rendezi az alapítvány, a csapatok körmérkőzést játszanak egymással. A belépőjegy felnőtteknek 1000 Ft, diákigazolványuk felmutatásával a középiskolásoknak és az egyetemistáknak 500 Ft. A 14 év alattiak számára a belépés ingyenes.

A gyerekek 7-15%-a koraszülött. Az esetek felében sajnos maga az orvos sem tudja a kiváltó okot, az orvostudomány fejlődésével viszont egyre több lehetőség nyílik a baba gyógyítására, utógondozására. Amikor egy gyermek korábban jön a világra, gyakran hónapokig tartózkodik a győri PAMOK koraszülött osztályán is, a picik nap 24 órás megfigyelést igényelnek. Az Egészséges újszülöttekért Alapítvány 2002 óta arra vállalkozik, hogy eszközökkel, tanácsadással segíti a kórház működését. A sztárgálán befolyó összeg is ezt a cél szolgálja majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.