Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Február 20. 19:25, csütörtök | Belföld

Kalauzra támadt egy utas a pásztói vonaton

Kalauzra támadt egy utas a pásztói vonaton

Az ügyészség vádat emelt egy huszonhárom éves férfi ellen, aki a vonaton előbb az utastársait \"piszkálta\", majd Pásztón rátámadt a kalauzra, amiért az leszállította őt.

A részeg férfi tavaly márciusban szállt fel egy Salgótarjánból Hatvan felé közlekedő vonatra, majd kötekedni kezdett utastársaival, ezért azok a kalauzoknak panaszkodtak a férfi viselkedésére. 19 óra az utasok nyugalma miatt Pásztón leszállították őt a vonatról.

A férfi ezen annyira felháborodott, hogy szitkozódni kezdett, és az állomáson a kalauzra támadt,aki a vita elől az irodába menekült, és magára csukta az ajtót.

A férfi erre ököllel ütni kezdte az ajtó üvegét, majd berontott az irodába, és meg akarta ütni a kalauzt, aki lefogta, és kiterelte őt. A férfi ezután az egyik szemeteskukának a műanyag elemét leszedte, majd ütni kezdte vele a kalauzt, kiverte a kezéből a telefont, és a hangosbemondó kapcsolóját is megrongálta vele.

Az ügyészség felfüggesztett börtön kiszabását, és a per költségének megfizetésére kötelezését javasolta a férfi számára - írja az Ügyészség oldala.

Forrás: origo.hu

Kép: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.