Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Október 10. 11:45, szerda | Bulvár

Karambolozott Détár Enikő

Karambolozott Détár Enikő

Az autó totálkáros lett, de Détár Enikő és párja sérülések nélkül úszták meg a balesetet.

Détár Enikő párja a Facebookra írta ki, hogy mi történt, még az összetört autóról is kitett egy fényképet. Azért írt a közösségi oldalon, mert sokan aggódva hívták őket, nem esett-e bajuk.

"Jól vagyunk, köszönjük szépen! Valaki benézte a piros lámpát, totálkárra ment a kisautóm, ami nagy baj, mert gyakran vidéken tanítok vagy tréninget tartok és most itt vagyok kocsi nélkül" – mondta a Borsnak Détár párja.

"Szerencsére senki nem sérült meg, az ijedtségen kívül nagyobb baj nem történt. Kulturáltan ment a helyszínelés is. Annyit azért tegyünk hozzá, hogy amikor valaki nem ismeri a várost, és teljesen a GPS-re hagyatkozik, ami szerinte azt mutatta, hogy..., attól még a közlekedési lámpa piros, a zöld meg zöld, és nem biztos, hogy arra lehet kanyarodni azon a helyen, amerre ő szeretne menni" - tette hozzá a lapnak.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.