Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 28. 07:25, szombat | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Kecskemétre is győzni megyünk

Kecskemétre is győzni megyünk

A bajnokság csúcsrangadója előtt is nehéz mérkőzés vár a Győri ETO FC-re, csapatunk vasárnap 18 órakor a Kecskemét otthonában lép pályára.

Ősszel a mieink 4-0-ra legyőzték a lila-fehéreket, akik azóta remek formába lendültek, igaz, most három játékost is nélkülözniük kell eltiltás miatt, míg az ETO-nál Kamber letöltötte büntetését, így újra hadra fogható. Pintér Attila vezetőedző tervezett kezdőcsapata: Stevanovic - Babic, Djordjevic, Stanisic - Pátkai, Pilibaitis, Trajkovic, Völgyi - Koltai, Strestik, Dudás.

Pintér Attila: - Egy jó csapat otthonába látogatunk, amely megmutatta oroszlánkörmeit több együttes ellen is. Szeretnénk a saját játékunkat játszani, illetve amiben erős a Kecskemét, azokat a lehetőségeket megakadályozni. Újra győzni akarunk!

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma