Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. December 16. 09:15, csütörtök | Helyi
Forrás: Revita TV

Képviselők képzése Győrben

Képviselők képzése Győrben

A társasházak energiatakarékos felújításáról tartottak tájékoztatót szakemberek Győrben az NRG-Mentor Zrt. szervezésében. A lakóközösségek képviselői előadásokat hallhattak az tervezési folyamat fontosságáról, a legújabb fűtés

Az elmúlt években meghirdetett különböző panelprogramoknak köszönhetően Győrben több mint tízezer lakást újítottak fel. A lebonyolítás elindítása többségében a társasházi képviselőkre hárul. A képzésen nekik próbáltak segítséget nyújtani abban, hogy megfelelő szakembereket találjanak a sokszor több millió forintos beruházás megtervezéséhez és kivitelezéséhez.

Az előadók kiemelték: egy olyan komplex folyamat, mint egy társasház energiatakarékos felújítása nagy szakértelmet igényel, és már a pályázatok megírásánál, a tervek elkészítésénél figyelembe kell venni a megfelelő technológiai sorrendet. A tapasztalatok szerint ugyanis ez az átgondoltság gyakran hiányzik.

A felújításokkal kapcsolatos új pályázatok kiírása a jövő év elején várható. A konkrét lehetőségek és feltételek ismeretében további képzések megtartását tervezik a lakóközösségek képviselői számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.