Városlista
2019. március 23, szombat - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2010. Január 20. 13:30, szerda | Belföld
Forrás: HírTV

Kereszténygyalázás a Klubrádióban

Kereszténygyalázás a Klubrádióban

Egy gyerek fejlődését két dolog tudja délelőtt tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia – ez a gondolat hangzott el Para-Kovács Imrétől hétfőn a Klubrádió délelőtti műsorában.

A műsorvezető Bakáts Tibor volt, telefonos beszélgetőtársa pedig a két liberális értelmiségi, a már említett Para-Kovács Imre és Vágvölgyi B. András. A beszélgetés éppen a Szentlélekkel való személyes együttműködésről folyt sajátos stílusban. Hogy a problémát érthetően megvilágítsa, Bakáts Tibor így fogalmazott: „Feküdtél már le ellenséggel az ágyba? Na, ezt már értitek, jól van. Én is nagyon sokszor éreztem azt, hogy nem szeretem, inkább az ellenségem az, akibe behatolok."

Bakáts egyik beszélgetőpartnere egyébként a műsorban ki is fakadt, mondván, „az ember kora reggel keresztényekre ébred". Nem először fordult elő a Klubrádióban, hogy a szerkesztőség egyes tagjainak felfogásától eltérő személyeket vagy csoportokat (liberális szóhasználattal élve: másként gondolkodókat) szóbeli inzultus éri. A volt SZDSZ-elnök, Kuncze Gábor tavaly februárban fogalmazott úgy a rádió adásában, hogy - idézzük - „nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon." A politikus később bocsánatot kért kijelentéséért - olvasható a szerdai Magyar Nemzetben.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 23. 18:38, szombat | Belföld

Hétfőn kezdődik az EP-választási értesítők kézbesítése

Hétfőn kezdik kézbesíteni a 7,9 millió választópolgárnak a májusi európai parlamenti (EP-) választásról szóló értesítőt.

2019. Március 23. 17:28, szombat | Belföld

Lopott autóval borult árokba a beszívott testvérpár

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint csütörtök este Vácon loptak el egy kocsit a benne hagyott indítókulcs segítségével. A férfiakkal szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

2019. Március 23. 14:13, szombat | Belföld

Zarándokvonat indul Ferenc pápa csíksomlyói látogatására

Zarándokvonatot indít a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. május 31-én Sopronból Ferenc pápa csíksomlyói szentmiséjére - közölte a soproni székhelyű vasúttársaság az MTI-vel.

2019. Március 23. 12:01, szombat | Belföld

Kétszeresére nő a kiberbűnözők által okozott kár a következő években

Az ESET IT-biztonsági szakembereinek elemzése szerint amíg 2015-ben 3 ezer milliárd dollár kiadást jelentett világszerte, 2021-ben már 6 ezer milliárd dollárra emelkednek a kiberbűnözés miatti kiadások.