Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. Január 20. 13:30, szerda | Belföld
Forrás: HírTV

Kereszténygyalázás a Klubrádióban

Kereszténygyalázás a Klubrádióban

Egy gyerek fejlődését két dolog tudja délelőtt tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia – ez a gondolat hangzott el Para-Kovács Imrétől hétfőn a Klubrádió délelőtti műsorában.

A műsorvezető Bakáts Tibor volt, telefonos beszélgetőtársa pedig a két liberális értelmiségi, a már említett Para-Kovács Imre és Vágvölgyi B. András. A beszélgetés éppen a Szentlélekkel való személyes együttműködésről folyt sajátos stílusban. Hogy a problémát érthetően megvilágítsa, Bakáts Tibor így fogalmazott: „Feküdtél már le ellenséggel az ágyba? Na, ezt már értitek, jól van. Én is nagyon sokszor éreztem azt, hogy nem szeretem, inkább az ellenségem az, akibe behatolok."

Bakáts egyik beszélgetőpartnere egyébként a műsorban ki is fakadt, mondván, „az ember kora reggel keresztényekre ébred". Nem először fordult elő a Klubrádióban, hogy a szerkesztőség egyes tagjainak felfogásától eltérő személyeket vagy csoportokat (liberális szóhasználattal élve: másként gondolkodókat) szóbeli inzultus éri. A volt SZDSZ-elnök, Kuncze Gábor tavaly februárban fogalmazott úgy a rádió adásában, hogy - idézzük - „nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon." A politikus később bocsánatot kért kijelentéséért - olvasható a szerdai Magyar Nemzetben.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 21. 16:07, kedd | Belföld

Ápolóra támadt egy makói férfi

A makói férfi bement az egyik helyi háziorvosi rendelőbe, hogy gyógyszereket írasson fel magának. A nyugtatókat sem az orvos, sem az ápoló nem akarta felírni, ezután ragadta meg az ápoló nyakát.

2019. Május 21. 16:01, kedd | Belföld

Plácido Domingo koncertjével nyitják meg a szegedi a Szent Gellért Fórumot

A világszerte ünnepelt énekes, Plácido Domingo koncertjével nyitják meg augusztus 28-án Szeged új ifjúsági és sportcentrumát, a Szent Gellért Fórumot - tájékoztatták a szervezők kedden az MTI-t.

2019. Május 21. 14:40, kedd | Belföld

Júniusban lép életbe az e-jegyrendszer Budapesten

Egy hónapon belül elindulhat Budapesten a közösségi közlekedésben az e-jegyrendszer kísérleti programja, a főváros és a kormány megállapodása értelmében.

2019. Május 21. 13:01, kedd | Belföld

Meghamisított jegyzőkönyv miatt emeltek vádat egy zalai jegyző ellen

Hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy kistelepülés jegyzője ellen, aki meghamisította egy önkormányzati ülés jegyzőkönyvét