Városlista
2018. október 22, hétfő - Előd

Hírek

2018. Augusztus 09. 19:10, csütörtök | Belföld

Két év felfüggesztettet kap a magyar sztárok zaklatója

Két év felfüggesztettet kap a magyar sztárok zaklatója

Peller Károly tett feljelentést a nő ellen, aki többek közt Rékasi Károlyt is zaklatta.

A rajongó folyamatosan üzenetekkel bombázta a színészeket, de az is előfordult, hogy megjelent Peller Károly otthonánál – a szomszédoknak azt mondta, hogy ő is oda fog költözni, és a színész felesége lesz. Ekkor döntött úgy Peller, hogy feljelenti a zaklatót, aki sokszor a munkahelye környékén is felbukkant.

A nő hosszú hónapokig nem ment el a tárgyalásokra, de a hot úgy tudja, júniusban első fokon döntött a bíróság. „Két év felfüggesztettet kapott a zaklató. Ősszel folytatódik a per másodfokon” – írják egy bennfentesre hivatkozva.

Peller Károly nem cáfolta az értesüléseket, de csak az ügy lezártával fog nyilatkozni, Rékasi Károly viszont elmondta a lapnak, hogy nagyon örül az ítéletnek.

Forrás: origo.hu

Kép: Videa

Címkék: média, tévé, zaklatás

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 22. 18:12, hétfő | Belföld

Novembertől forog Bergendy Péter horrorfilmje, a Post Mortem

November végén kezdi el forgatni Bergendy Péter Post Mortem című horrorfilmjét, amely közvetlenül az első világháború befejezése után játszódik egy kísértetek által megszállt magyar faluban.

2018. Október 22. 17:01, hétfő | Belföld

Az Ostrom nyerte a luxemburgi CinEast filmfesztivál közönségdíját

Kovács István az Ostrom című diplomafilmje nyerte el a közönségdíjat a luxemburgi CinEast filmfesztiválon - tájékoztatta hétfőn a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-t.

2018. Október 22. 15:01, hétfő | Belföld

Baseballütőkkel támadtak ismerősükre, őrizetbe vették őket

Őrizetbe vettek a rendőrök Miskolcon két férfit és két nőt, akik szóváltás után baseballütőkkel bántalmazták ismerősüket, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett

2018. Október 22. 11:01, hétfő | Belföld

Az építőipari cégek száma 25 százalékkal bővült az idén

Az építőiparban 1243 új cég jött létre az idén a harmadik negyedévében, 25 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában - közölte az Optenaz MTI-vel.