Városlista
2019. január 17, csütörtök - Antal

Hírek

2018. Augusztus 09. 19:10, csütörtök | Belföld

Két év felfüggesztettet kap a magyar sztárok zaklatója

Két év felfüggesztettet kap a magyar sztárok zaklatója

Peller Károly tett feljelentést a nő ellen, aki többek közt Rékasi Károlyt is zaklatta.

A rajongó folyamatosan üzenetekkel bombázta a színészeket, de az is előfordult, hogy megjelent Peller Károly otthonánál – a szomszédoknak azt mondta, hogy ő is oda fog költözni, és a színész felesége lesz. Ekkor döntött úgy Peller, hogy feljelenti a zaklatót, aki sokszor a munkahelye környékén is felbukkant.

A nő hosszú hónapokig nem ment el a tárgyalásokra, de a hot úgy tudja, júniusban első fokon döntött a bíróság. „Két év felfüggesztettet kapott a zaklató. Ősszel folytatódik a per másodfokon” – írják egy bennfentesre hivatkozva.

Peller Károly nem cáfolta az értesüléseket, de csak az ügy lezártával fog nyilatkozni, Rékasi Károly viszont elmondta a lapnak, hogy nagyon örül az ítéletnek.

Forrás: origo.hu

Kép: Videa

Címkék: média, tévé, zaklatás

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 16. 17:15, szerda | Belföld

Elkezdődött az influenzajárvány

Elkezdődött az influenzajárvány, a figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései szerint a január 7-13. közötti időszakban 19 300 ember, az előző hetinél 75,6 százalékkal többen fordultak panaszukkal orvoshoz

2019. Január 16. 16:18, szerda | Belföld

Új mentőautóra gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat

Tömeges balesetekhez, szülésekhez, börtönökbe és haldoklókhoz is riasztják a Máltai Szeretetszolgálat mentőjét. 2019-ben új mentőautóra gyűjtenek az Európai Utazási Biztosító (EUB) ügyfeleinek segítségével.

2019. Január 16. 13:10, szerda | Belföld

Égő karácsonyfa okozott robbanást Székesfehérvár-Kisfaludon

Csillagszórótól gyulladt ki a kiszáradt karácsonyfa egy családi ház nappalijában szerdán délelőtt Székesfehérvár-Kisfaludon.

2019. Január 16. 12:14, szerda | Belföld

Hihetetlen összegekkel tartoznak többen is az adóhatóságnak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 79 adózónál tárt fel jelentős összegű adóhiányt tavaly a negyedik negyedévben, közülük 41 társaság, 38 magánszemély