Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Január 29. 08:30, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Két győri csapat küzd a sikerért a vasárnapi Borsodi-teremfocitornán

Két győri csapat küzd a sikerért a vasárnapi Borsodi-teremfocitornán

Két győri csapat is szerepel a vasárnapi, debreceni Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság döntőjében. Ráadásul fortunának köszönhetően a Győri ETO FC és a Gyirmót FC ugyanabba a csoportba került. A trió harmadik tagja a rendező, nagypály

A vasárnapi debreceni döntőn négy NB1-es és két NB2-es csapat vesz részt. A másodosztályú résztvevők: a keleti csoportban harmadik Diósgyőri VTK, és a nyugati csoport listavezetője, a Gyirmót FC. A kék-sárgák a nyíregyházi elődöntőben megszerzett második hellyel kvalifikálták magukat a hajdúsági fináléba. A Kiprich-tanítványok sorsolása meglehetősen nehéz, hiszen a házigazda Lokival és a városi rivális Győri ETO FC-vel kerültek egy csoportba.

A csoportellenfél Győri ETO FC szintén egy második hellyel szerzett jogot a fináléra Szombathelyen. Az ETO-t ugyan az NB1-es együttesekhez soroltuk, viszont a tervek szerint - mivel az első csapat a törökországi Belekben edzőtáborozik a torna ideje alatt - a zöld-fehérek NB2-es kerete szerepel Debrecenben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.