Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Október 15. 07:21, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

,,Ki mit tud?” Győr-Moson-Sopron megyében

,,Ki mit tud?” Győr-Moson-Sopron megyében

Gyömörén mutatták meg tehetségüket a roma diákok.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. október 13-án Gyömörén rendezte meg a ,,Ki mit tud?” elnevezésű versenyt, amelyen roma származású fiatalok mutathatták meg tehetségüket. A szervezésben a rendőrséggel együttműködött a Háry László Általános Iskola és a Győr-Moson-Sopron Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat is.

A fellépőket zsűrizte Horváth Attila, korábbi ,,Ki mit tud?” versenyző, Varga Judit rendőr őrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kiemelt főreferense, Tóth Margit Kornélia, az iskola igazgatónője, Hajnal Nikolett, a Téti Általános Iskola énektanára és Nyári Róbert, a megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Elnöke.
A színvonalas produkciók közül Sztojka Bianka és Surányi Kamilla (tánc), valamint Sztojka Brendon (dob) közös produkcióját választották ki, akik együtt képviselhetik Győr-Moson-Sopron megyét az országos megmérettetésen Budapesten.
A jó hangulatú versenyről a résztvevők díjakkal, különdíjakkal, továbbá emléklappal és ajándékokkal távozhattak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.