Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Február 07. 15:30, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Kígyóméreggel kenegeti arcát Victoria

Kígyóméreggel kenegeti arcát Victoria

Új őrület hódít a sztárhölgyek - többek közt Victoria Beckham - körében. Egy veszélyes vipera mérgét tartalmazó kozmetikummal simítják ki a ráncaikat. A hiúság nem ismer határokat, és a sztárok körében az értelmet is kiírtja né

A "szépek" legújabb módszere az, hogy az arcukon egy különleges vegyületet kennek szét, aminek egyik hatóanyaga nem más, mint kígyóméreg. A Délkelet-Ázsiában honos templom vipera halálos szérumjával kiválóan el lehet tüntetni a ráncokat, mert a bőr megduzzad, és eltelíti a hibákat. Persze csak kis koncentrátum van benne a méregből, de akkor sem hangzik valami bizalomgerjesztően az eljárás, amit naponta kétszer kell elvégezni ahhoz, hogy igazán hatásos legyen. A gyártó szerint igazából az oxigén molekulák az igazi csodaszerek, nem a méreg, de valamiért mégiscsak belerakják.

A tűmentes botoxnak nevezett Syn-Ake első kipróbálói közt természetesen ott volt Victoria Beckham, hiszen ő képes bármire az általa tökéletesnek vélt külső elnyeréséhez. Azóta már rábeszélte barátnőit, Cheryl Cole-t és Katie Holmest is, és a hölgyek azóta igazi függővé váltak. Pedig egyes kutatók szerint fennáll a veszélye, hogy évekkel később akár részleges arcizombénulást is eredményezhet a méreg.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.