Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Október 10. 19:31, hétfő | Életmód

Kiránduljunk, utazgassunk, hosszabbítsuk meg a nyarat!

Kiránduljunk, utazgassunk, hosszabbítsuk meg a nyarat!

A nyárutó kellemes melegét kihasználva, amíg az időjárás engedi, kerekedjünk fel és jutalmazzuk meg magunkat egy kora őszi pihenéssel!

Akinek a nyáron nem volt lehetősége kikapcsolódni itt a remek alkalom, hogy kivegyen néhány nap szabadságot és feltöltődjön itthoni vagy külföldi tájakon. Az egy napos utazást kedvelőknek és a hosszabb időre pihenni vágyóknak az utazási irodák színes ajánlatokkal kecsegtetnek a hűvösebb évszakban is. Látogassunk el hazánk csodaszép vidékeire és fordítsuk figyelmünket, energiánkat a lenyűgöző tájakra, családunkra, barátainkra! Az őszi szabadidős programok szervezése mellett szóló érvek közül talán a legvonzóbb, hogy kiszakadunk a hétköznapok szürkeségéből, szorosabbra fűzhetjük a családi, baráti kötelékeket is. Azzal ajándékozzunk meg a hozzánk legközelebb álló személyeket, hogy időt szentelünk nekik, figyelünk rájuk. Sétáljuk egyet a színes falevelek között, vagy menjünk túrázni a hegyekbe, esetleg szürcsöljünk el egy-két koktélt a tengerparton, de használjuk ki a kedvező időjárást közérzetünk és hangulatunk javítása érdekében!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.