Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Március 04. 13:12, hétfő | Helyi

„Kiváló Munkáltatói Márka” díjjal ismerték el a 70 éves Cerest

„Kiváló Munkáltatói Márka” díjjal ismerték el a 70 éves Cerest

A Ceres Zrt. Győr nagymúltú és a régió meghatározó sütőipari vállalata elnyerte a Magyar Brands \"Kiváló Munkáltatói Márka\" díjat.

A nívós díjjal a vállalatok munkavállalói iránti elkötelezettségét és a kiváló munkakörnyezet kialakítását ismerik el. A díj odaítélésének alapja a munkáltatói márkaépítés magas színvonala és az, hogy a díjra jelölt cég, milyen intézkedéseket tesz a munkavállalói elégedettség és jólét növelése érdekében.

A Ceres Zrt., amely több mint 70 éve van jelen Győr városában, nem csak a szeletelt, csomagolt kenyerek és finom pékáruk piacának egyik vezetője, hanem mint munkáltató is példát mutat. Juhász Katalin a vállalat HR managere elmondta, a „Kiváló Munkáltatói Márka" díj nemcsak a termékek minőségét, hanem a vállalat, mint munkahely kiválóságát is elismeri. Ez a díj azoknak, az évek óta tartó erőfeszítéseknek a gyümölcse, amely során a vállalatvezetés, a HR és a marketing csapat szorosan együttműködött a munkavállalói igények felmérésében és azok kielégítésében.



A Magyar Brands márkákat értékelő program már hat éve figyeli a kiváló márkák munkáltatói tevékenységét is. A pályázat során anonim elégedettségi kérdőívet is ki kell tölteniük a pályázó vállalatok munkavállalóinak. A szakmai zsűri egyéb szempontokat is vizsgál, például különböző munkaügyi mutatókat, a létszámok alakulását, a fluktuációs rátát, és az arra tett intézkedéseket, hogy a kollégák vállalati jólétét támogassák. 2023-ban „Kiváló Munkáltatói Márka” díjázásban összesen tizennyolc márka részesült.

A Ceres különböző generációk igényeit egyaránt figyelembe véve alakította ki munkahelyi kultúráját. A vállalat törekszik a munka és magánélet egyensúlyának támogatására, valamint a munkavállalók szakmai és személyes fejlődésének elősegítésére. A "Hat sport cipó egyenlő egy sportcipő" program, a vállalaton belüli sportprogramok, mint a jógázás és a focizás, valamint a változatos kirándulások és családi programok szervezése mind azt mutatják, hogy a Ceres mennyire elkötelezett amellett, hogy a munkavállalói jól érezzék magukat és tegyenek az egészségükért.

A Ceres Zrt. így nem csak munkahely a győriek számára, hanem egy olyan közösség, ahol a munkavállalók igazi nagy családként tekinthetnek egymásra.

(x)

Címkék: Ceres Zrt, díj, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.