Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. November 08. 07:29, kedd | Helyi
Forrás: Pepsifoci.hu

Koltai és Dudás után Völgyi is több évre aláírhat a Győri ETO-hoz

Koltai és Dudás után Völgyi is több évre aláírhat a Győri ETO-hoz

A Győri ETO vezetése sikeresen megállapodott a csapat több meghatározó, nyáron lejáró szerződéssel bíró játékosával.

Koltai Tamás (képen) illetve Dudás Ádám után most az a Völgyi Dániel is évekre aláírhat, aki az utóbbi hetekben váratlanul kevés lehetőséget kapott az ETO-nál, az egész őszt figyelembe véve viszont a gárda egyik legjobbja volt - mondta el a pepsifoci.hu-nak Klement Tibor ügyvezető. Rati Aleksidzével várhatóan télen ülnek le a klub illetékesei.

Közeleg a téli átigazolási időszak, amely különösen azoknak a játékosoknak lesz kritikus, akiknek 2012 nyarán lejár a kontraktusuk jelenlegi állomáshelyükön, hiszen - amennyiben a hosszabbítás nem történik meg - január a klub utolsó lehetősége arra, hogy pénzt lásson értékéből.

Szombathelyen a vezetőedző, Aczél Zoltán kapcsán volt ugyanez a helyzet, az ő kontraktusának megtoldásáról éppen a hétvégén határozott száz százalékos egyetértésben a tulajdonosi kör.

A bajnoki címért is versenyben lévő, az őszt a második helyen zárt Győri ETO-nál különösen akut a helyzet, hiszen egy sor kulcsember - Dudás Ádám, Koltai Tamás, Völgyi Dániel, Rati Aleksidze - a nyáron ingyen elmehet. Vagyis csak mehetne, a vezetés ugyanis megtette a szükséges lépéseket.

- Bár nem kapott nagy nyilvánosságot, Koltai Tamással újabb ötéves szerződést kötöttünk még korábban, és jó pár hete Dudás Ádám is aláírta a 3 évvel megtoldott kontraktusát. A legújabb fejlemény, hogy Völgyi Dániellel is megegyeztünk, és vele is aláírunk egy újabb, az előzőekhez hasonló időtartamú szerződést, Rati Aleksidzével pedig várhatóan a télen ülünk le tárgyalni - tájékoztatta a pepsifoci.hu-t Klement Tibor ügyvezető.

Völgyi esete talán külön is érdekes. A bekk az első 12 bajnokin egyetlen percet sem mulasztott, teljesítményével pedig egy sor szakértői elismerést bezsebelt - azóta viszont egyáltalán nem kapott lehetőséget. Láttunk már arra máshol példát, hogy hasonló helyzetben egy klub nyomást gyakorol labdarúgójára, Klement viszont határozottan azt is hozzátette megkeresésünkre, szó nincsen arról, hogy a tárgyalások menete bármilyen hatással lett volna a labdarúgó rövidtávú sorsára.

- Győrben az edző állítja össze a csapatot. Amikor korábban Józsi György nem írt alá újra, ugyanúgy a kezdőcsapat tagja volt, mint előtte, Völgyivel sem járnánk el másképpen - vette elejét a találgatásoknak az ügyvezető.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.