Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Május 19. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kómában van a magyar díva

Kómában van a magyar díva

Gábor Zsa Zsa ismét a halál torkában van, miután nem ébredt fel a keddi életmentő, sürgősségi beavatkozását követően.

Pár napja megint kórházba kellett szállítani Gábor Zsa Zsát. A kilencvennégy esztendős legendás díva gyomorszondája ugyanis begyulladt, és egy komoly fertőzés terjedt el a gyomrában. A magyar színésznőt kedden meg is kellett operálni, ami ugyan jól sikerült, viszont Zsa Zsa szervezete nem bírta az újabb műtétet, és kómába esett. Azt nem tudni, hogy az orvosok miben reménykednek, vagy mit jósolnak, ugyanis a férje, Frédéric von Anhalt herceg nem ad pontos felvilágosítást. De egyes hírek szerint halálán van Hollywood egyik utolsó dívája. Bár az elmúlt egy évben már legalább háromszor mondták ugyanezt róla, ám ő hihetetlen módon ragaszkodik az élethez.

Miközben Zsa Zsa a kórházi ágyán küzd, a családja az egymással való harcokkal van elfoglalva. Gábor lánya, Constance Francesca és hetedik férje, Conrad Hilton ugyanis azt állítják, hogy az amerikai sajtó által csak Ahole hercegnek csúfolt Frédéric nem engedi őket a sztár közelébe. Pedig ők csak el szeretnének tőle búcsúzni, és megtudni, hogy milyen állapotban van valójában, mivel nem bíznak abban, amit Zsa Zsa ura elmond a média képviselőinek. Ám Anhalt szerint csak hazudnak, és egyedül az érdekli őket, hogy kapjanak majd valamit a színésznő hagyatékából. Mert ugye a világ legnagyobb szállodaláncának feje és egyik örököse amúgy nem tudna máshogy megélni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.