Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Június 12. 18:16, szerda | Bulvár

Korda György rosszul lett koncert közben a színpadon

Korda György rosszul lett koncert közben a színpadon

Korda György hétvégenként akár három-négy koncertet is ad, de egy másfél órás bulin szüksége van egy kis szünetre.

A múlt hétvégén Siófokon lépett fel Korda György és felesége, Balázs Klári. A Bors úgy tudja, a 80 éves énekes rosszul lett a színpadon, és egy rövid időre le is ment a színpadról. Az egyik koncertlátogató a lapnak azt mondta, „úgy tűnt, nehezen viseli a hőséget, pedig isteni műsort adtak Klárikával. Az énekes már koncert közben fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt.” Az énekes a koncert közepén tűnt el a színpadról, és a Bors megkeresésére azt mondta: „szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon.
Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb.
Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót.”

„Egy másfél órás koncert valóban embert próbáló, ezért most elárulok egy igazi titkot: mostanában lemegy fél óra a koncertből, és utána én eltűnök pár számra, mert
muszáj, hogy kipihenjem magam.
Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem magam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával" –
tette hozzá Korda György.

A feszített nyári programról és a munkáról azt nyilatkozta: „már 2020-ra is van koncertünk, szóval nincs pihenés, nincs visszavonulás, minden hétvégén buli van.
Hónap végén meg hatalmas megtiszteltetés ért minket: először lépünk fel a Volt fesztiválon, amit izgatottan várunk már.”

Forrás: origo.hu

Kép: infostart.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.