Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Április 23. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kutyákat ment a Republic

Kutyákat ment a Republic

Kutyák százait segít örökbeadni a Republic ma a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány örökbefogadó napján a kőbányai kutyakiképző iskolában a Hangár utca 2. szám alatt. Mint kiderült, a zenekar tagjai valamennyien nagy állatbará

Cipőnek mindjárt két kutyája is van, de a többiek is ugyanúgy szeretik négylábú barátainkat, mint az énekesük. "Egy munka vonalú német juhászkutyám van, akivel nem lehet eleget foglalkozni. Ha nem teszem, a szomszédhoz is átás unalmában, majd vérig sértett ábrázatot vág, ha be merem a nehéz munkával ásott alagútját temetni. Ő egy igazi, hűséges társ, akiben rengeteg örömünk van" - meséli Patai Tamás, a Republic zeneszerzője és szólógitárosa.

Mint Tamástól megtudtuk, az egész zenekarnak szívügye ez a jótékonysági kutyás buli, amit azért vállaltak el, hogy segítsenek gazdihoz juttatni a több mint 150 gazdira váró kutyust, akik között nyugdíjas rendőrkutyák, vizslák, mudik, rottweilerek, tacskók és rengeteg keverék is gazdira vár.

" Egy húsz perces örömzenéléssel igyekszünk hozzájárulni a rendezvény sikeréhez, és még azt sem tartom kizártnak, hogy valamelyikünk egy örökbefogadott kutyussal tér haza" - tette hozzá Patai Tamás.

Az örökbefogadó nap igazi sztárkavalkád is, hiszen a műsorvezető Kiss Ramóna, Kucsera Gábor, Váczi Gergely és VujityTvrtko, a Republic mellet pedig fellép a Bon-Bon, Judy, Keresztes Ildikó és Pataky Attila is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.