Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Március 28. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Tabu Tv Team

Lakatos Márk három éves korától stylist

Lakatos Márk három éves korától stylist

Lakatos Márk egy barátja vizsgafilmjével kezdte a hivatalos pályafutását, azóta
világhírnévre tett szert a szakmában.

A stylist a Bencze show vendége volt a minap, a forgatáson pedig a Tabu Tv riportere is jól kifaggatta. A műsorvezető, Bencze Attila folyamatosan azt kérdezte, hogy én mit változtatnék rajta, dehát semmit! Mindenki azt hiszi, hogy egy stylist folyamatosan úgy jár-kel a városban, hogy azon gondolkodik, hogy kin mit változtatna, de ez csak akkor van, ha megkérnek rá... - avat be Lakatos Márk.

A divat mindig is érdekelt, már kisgyerek óta foglalkoztam vele. A barátaim erről tudtak, és egy színész barátom megkért, hogy egy vizsgafilmbe találjam ki a jelmezét, onnan elhívtak egy fotózásra, onnan még valahová, aztán pedig a Viva Tv-ben voltam és jött minden egymás után... Én nem terveztem, hogy ezzel fogok foglalkozni, de úgy néz ki, hogy érdemes csinálnom! - mondta el a tabutv.hu riporterének a stylist.

Lakatos Márk bár három évesen még nem tudta, hogy létezik egyáltalán olyan, hogy stylist, de már akkor otthonosan mozgott a szakmában: saját magán és édesanyján kísérletezett az öltözködés terén. Akkor követünk el nagy hibát, ha olyan dolgot erőltetünk magunkra, amit istenigazából nem is szeretünk vagy nem is érezzük magunkat benne jól... - ad tanácsot a Tabu Tv weboldalára klikkelőknek Lakatos Márk.

A videó az alábbi linken megtekinthető:

http://www.tabutv.hu/video/lakatos_mark_harom_eves_koratol_stylist_2022/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.