Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Február 13. 14:59, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Lang Györgyit átverték

Lang Györgyit átverték

A TV2 Jóban Rosszban sorozata kapcsán elmélkedik blogjában Lang Györgyi. Az énekesnőt figyelmetlensége miatt csőbehúzták. Györgyi köztudottan szappanopera-rajongó, még akkor is, ha tudja, ez a műfaj teljesen irracionális elemekre épül,

Annál inkább zavarta Györgyit az alábbi eset: "Kitöltöttem egy íkútesztet az interneten, mert kíváncsi voltam, hogy jesszusom mennyire okos vagyok. Az persze nem volt gyanús, hogy milyen könnyű, rögtön tudtam, ennyire vágom ezt az egészet. Aztán mikor kész lettem, közölte velem a masina, hogy nyomjam meg az igen gombot, és akkor ő elküldi nekem az eredményt. Azt már persze nem mondta, hogy ebben a pillanatban beiratkoztam arra, hogy ha kérek, ha nem, kapok különböző csengőhangokat, amiért még fizethetek is. Régóta nem értettem, hogy miért ekkora a telefonszámlám. Képzeljétek el, hogy a bejövő, viszont kéretlen cuccokért minden alkalommal kb. 500 ötszáz számoltak fel. Jaaaa, és azt, hogy mennyire észlény vagyok, azt meg sem kaptam, csak küldtek egy sms-t -gondolom 500-ért-, hogy nézzem meg itt, meg itt, ha érdekel. Akkor már nem voltam rá kíváncsi, győztem lemondani a szolgáltatást. Óvakodjatok az ingyenes cuccoktól, én meg így jártam."

Bővebben minderről, és arról, hogy mit gondol Györgyi a TV2 sikersorozatáról az énekesnő StoryOnline-on vezetett blogjában olvashattok.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.