Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. December 05. 15:14, szerda | Bulvár

Lángoló autóba került Weisz Fanni, pánikrohamot kapott

Lángoló autóba került Weisz Fanni, pánikrohamot kapott

Újabb félelmükkel kellett szembenézniük A legbátrabb páros versenyzőinek, a kedd esti adásban ugyanis az egyik legveszélyesebb feladatra került sor: égő autóban ülve vízbe csapódnak és elsüllyednek a párosok női tagjai.

Már a megpróbáltatás gondolata is megijesztette Weisz Fannit, aki nagyon megijedt a feladat közben.

"Nem lesz jó, nem tudom. Nem fogok levegőt kapni, ha bent leszek a vízben" - fakadt ki a siket szépségkirálynő, aki hosszú perceken keresztül hezitált, belevágjon-e a feladatba, vagy feladja. Végül mégis elindult a kocsi felé, de zokogva búcsúzott férjétől, Hajmásy Pétertől.

"Borzasztó érzés volt beülni az autóba, és a legrosszabb az volt, hogy teljesen egyedül éreztem magam Peti nélkül. Rettenetesen féltem" - mesélte a Borsnak Weisz Fanni, aki sajnálta volna, ha meg sem próbál megfelelni a kihívásnak, de közben annyira úrrá lett rajta a pánik, hogy fizikai tünetek is jelentkeztek nála.

"Mikor beültem a kocsiba, már levegőt sem kaptam, annyira izgultam. Szó szerint remegett kezem, lábam, még most is szörnyű visszagondolnom. (...) Amikor látom a tévében a reklámot, rossz érzésem lesz, de a félelmem nagy részét azért Máltán hagytam. Remélem, azért itthon sohasem tesznek autóba, amit meggyújtanak, és amivel vízbe hajtunk" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook/Weisz Fanni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.