Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Június 16. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Le akarták mészárolni az énekesnőt

Le akarták mészárolni az énekesnőt

Két kardokkal felfegyverzett férfi azt tervezte, hogy megöli, majd kirabolja Anglia egyik leggazdagabb popsztárját, Joss Stone-t.

A legtehetősebb embereket összegyűjtő listák mindig magukban rejtik a veszélyét annak, hogy a megnevezett emberek, bűnbandák célpontjaivá válnak. Ez pedig ismét igazolást nyert. Kedden a devoni rendőrséghez több bejelentés érkezett, miszerint Cullompton luxuskörnyékén egy gyanús autó várakozik. A járőrök pedig nem is szálltak ki a helyszínre fölöslegesen. A járműben ugyanis két férfi ült, kardokkal felfegyverkezve, illetve kötél, hullazsák, és a közelben lakó Joss Stone házának tervrajza volt náluk. Azonnal őrizetbe vették őket, mert egyértelműen arra készültek, hogy hidegvérrel megölik az ötödik leggazdagabb harminc éven aluli brit popsztárt. A két férfi egyelőre nem tett beismerő vallomást, de a náluk talált kellékek alapján, nem igazán fogják tudni kimagyarázni a helyzetet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.