Városlista
2019. március 22, péntek - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2019. Február 21. 20:07, csütörtök | Külföld

Leállította a gyártást a világ legnagyobb Nutella-gyára

Leállította a gyártást a világ legnagyobb Nutella-gyára

A Ferrero leállította a gyártást a világ legnagyobb Nutellát előállító gyárában, amely a franciaországi Villers-Ecalles-ban működik.

A Handelsblatt értesülése szerint ugyanis minőségi problémákat találtak az egyik, a Nutella és a Kinder Bueno előállításához használt alapanyagnál. Ez az üzem adja egyébként a Ferrero Nutella-termelésének negyedét, ami napi szinten mintegy 600 ezer üveg mogyorókrémet jelent.

A termelés ezen a héten már nem indul újra, de a cég megnyugtatja partnereit, hogy a folyamatos ellátást biztosítani tudja. A kiszállított készleteket pedig nem érintik a minőségi problémák.


Arra a kérdésre, hogy esetleg valamilyen bakteriológiai eredetű problémáról lehet-e szó, a Ferrero nem válaszolt.

Forrás: origo.hu

Kép: Justin Sullivan / Getty Images

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 22. 12:37, péntek | Külföld

Óriásszalamandrák miatt bontottak le duzzasztógátakat Kínában

A Kína középső részén fekvő Hunan tartományban 34 vízerőmű működését állították le, és 10 duzzasztógátat bontottak le egy rezervátumban az elmúlt két évben annak érdekében,

2019. Március 22. 07:18, péntek | Külföld

Halasztják a Brexit-határidőt

Kétlépcsős megközelítésről született megállapodás az európai uniós vezetők csütörtöki brüsszeli csúcstalálkozóján az Egyesült Királyság kilépési dátumának elhalasztása ügyében,

2019. Március 22. 05:00, péntek | Külföld

Betiltják a vezetett városnéző sétákat Amszterdam vöröslámpás negyedében

Jövő évtől betiltják a vezetett városnéző sétákat és kocsmatúrákat Amszterdam vöröslámpás negyedében, főként a belvárosi turistaáradat mérséklése céljából - jelentette csütörtökön a holland sajtó.

2019. Március 21. 15:00, csütörtök | Külföld

Egy óriási holdhal tetemét sodorta partra a víz egy dél-ausztráliai strandon

Egy 1,8 méter hosszú holdhal (Mola mola) tetemét vetette partra a víz a hétvégén egy dél-ausztráliai strandon, ahol egy csapat halász bukkant rá a különös teremtményre.