Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Január 21. 13:31, hétfő | Helyi

Leánykérés kisokos, avagy hogyan kérjük meg a kezét?

Leánykérés kisokos, avagy hogyan kérjük meg a kezét?

A leánykérés minden nő életében egy fontos mérföldkő. Mindenki máshogy képzeli el, másra vágyik. Igen ám, de lépést tudnak ezzel tartani a férfiak? Nekik szól ez a kis összeállításunk.


Amit mindenképp észben tartani, hogy ez egy fontos és megismételhetetlen pillanat lesz mindkettőtök életében, tehát megér egy kis tervezgetést, gondolkodást. Első és nagyon fontos lépésként ki kell puhatolni, hogy minek örülne a leendő menyasszony. A körmönfontabb pasik ezt könnyedén kihúzzák a hölgyekből, de akiknek nem megy, nekik még mindig ott vannak a legjobb barátnők, akik biztosan segítenek.

Mindenkit a maga módján

Mivel mindenki különböző, ezért meg kell találni a habitusnak megfelelő leánykérési módot.
Romantikus típusú hölgyek esetében sikert arathat egy romantikus vacsora, a pezsgőben elrejtett gyűrűvel, de akár egy helikopterből alászálló zászló is a nagy kérdéssel. Hiszen nem érkezhet mindenki fehér lovon, de az ötletét bárki megvalósíthatja.

Akik olyan területen dolgoznak, hogy kreatívan kivitelezhető a leánykérés, azok ne habozzanak ezt kihasználni. Ilyen lehet egy tűzoltó esetében egy randi az emelőkosárban, egy pizzafutárnak a pizzásdobozzal, vagy a pizzára kiírva, de akár egy óvodai vagy iskolai dolgozó esetén is biztosan lelkes segítőkre találunk a nebulókban.

A helyszín is lehet megfelelően extrém, hiszen jó ötlet lehet a vízen, levegőben, de akár a földön is, ha egy jó kis flashmobbal állunk elő. A meglepetés garantált. Ugyanígy remek választás lehet egy külföldi utazás, aminek során nem számít rá a leendő menyasszony. De ha véletlenül megsejti a szándékot, akkor sem kell elcsüggedni, ebben az esetben érdemes várni a hazaérkezésig, így a csalódást mérhetetlen öröm válthatja fel.

Álljon itt néhány konkrét tipp, amit kicsit színesítve kész is a tökéletes alkalom.

1. Nincs is jobb, mint egy kellemes csónakázás egy tavon. De ha a leendő vőlegény véletlenül vízbe esik, majd egy kincsesládával bukkan fel, akkor az már roppant izgalmas is egyben. Főleg, ha meglátjuk, hogy mit is rejt a láda… (búvár segítsége szükséges)


2. Egy moziban az egyik reklám helyett egy egyedileg szerkesztett kisfilm indul el, a végén pedig a nagy kérdés ott áll a lehető legszélesebb vásznon, a kék zafírral ékesített gyűrű pedig a leendő vőlegény kezében. Vagy ha a színházat jobban kedveljük, akkor a szünetben a színpad remek helyszínt nyújt egy emlékezetes leánykéréshez. Sőt, ha a narrátor is besegít, akkor teljes az élmény.


3. Közúti ellenőrzés során előkerülő gyűrű is roppant ötletes lehet, főleg, ha rendőr az illető.

Ahogy látható, lehetőségek teljes tárháza áll a rendelkezésünkre, nekünk csak ki kell találni. Ha pedig nem megy a megvalósítás, akkor érdemes szakmai segítséget igénybe venni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.