Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Szeptember 21. 14:55, kedd | Helyi
Forrás: Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség

Leieres munkatársak Eco-Line kerékpárral bringáznak a munkába

Leieres munkatársak Eco-Line kerékpárral bringáznak a munkába

A Leier Cégcsoport közismerten elkötelezett a környezetvédelem mellett. Ezt bizonyítja, hogy a cégcsoport új üzletága a Leier Eco-Line környezetbarát elektromos járműveket forgalmaz. Az elektromos kerékpárokat a „Bringázz a munkába”

A megszokott módon indul idén ősszel is „Bringázz a munkába!" országos kampány. A Magyar Kerékpáros klub megvalósításában és a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium együttműködésével ismét keresik azt a vállalatot, ahol az alkalmazottak a legnagyobb számban tekernek munkába. Legalább nyolcszor kell kerékpárral menni, dolgozni szeptember 16. és október 22. között a sikeres teljesítéshez, amelyért idén is garantált jutalom jár. Ebben az évben számos újdonság található a versenyben, a csapatok indíthatnak rajongói oldalt a Facebook közösségi oldalon, továbbá a kampány ideje alatt a kerékpárszállítás ingyenes a Máv-Start járatain. A cégek kihívhatják egymás konkurenseit is, hogy eldöntsék, melyikük teker többet.

A kampányba a Leier Cégcsoport is bekapcsolódik, dolgozóinak egy része a vállalat új üzletágának termékein, elektromos kerékpárokon fog munkába menni. A cégcsoport ezzel az innovációval nyújt megoldást a városi forgalom, tömegközlekedés okozta nehézségek leküzdésére. A rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, stílusos járműpark rendkívül sokszínű, használatukkal mindenkinek lehetősége van egyszerűen környezetbarát módon közlekedni.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.