Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Július 08. 07:35, vasárnap | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Levszki Szófia - Győri ETO FC 2-1

Levszki Szófia - Győri ETO FC 2-1

Egy gólos vereséget szenvedett csapatunk az ausztriai Linnabrunnban a bolgár bajnokság bronzérmese elleni felkészülési mérkőzésen.

A zöld-fehéreknél bemutatkozott a román Mihai Dinu, a csatárnak két szép fejese is volt a második félidőben, de egyikből sem született gól. A Levszki Szófia egyébként mindkét gólját egy jobb oldali beadás utáni fejesből érte el, az első félidőben Marsinho, a másodikban Carvalho vette be a kapunkat, míg az ETO szépítő találatát Marek Strestik lőtte, aki Dudás bal oldali szabadrúgását továbbította a hálóba.

Levszki Szófia - Győri ETO FC 2-1 (1-0)

Gólszerzők: Marsinho (33.p), Carvalho (50.p) illetve Strestik (77.p)

Győri ETO FC: Stevanovic (Molnár P.) - Tokody (Nagy Á.), Lipták, Stanisic (Lang), Völgyi (Totadze) - Pátkai (Nicorec), Kamber, Kronaveter (Trajkovic) - Koltai (Dudás), Ahjupera (Dina), Andric (Strestik) vezetőedző: Pintér Attila

Kisebb sérülés miatt a mérkőzést kihagyta Aleksidze, Takács, Dinjar, Djordjevic és Varga R., rajtuk kívül Pilibaitis és Ganugrava sem játszott.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -