Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Július 30. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt akta: Halálos baleset Győrben

Lezárt akta: Halálos baleset Győrben

Vádemelést javasol a rendőrség egy budapesti nő ellen, aki teherautójával áttért a bal oldali forgalmi sávba és frontálisan ütközött egy személyautóval.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytatott J. Béláné 46 éves budapesti lakos ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
Az eljárás adatai szerint a gyanúsított 2016. április 18-án a hajnali órákban az 1. számú főúton, Abda felől Győr irányába haladt Iveco típusú teherautójával. Győr belterületén, a 128-as kilométerszelvénynél frontálisan ütközött egy szemből érkező Opel típusú személyautóval. A gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A vizsgálat megállapította, hogy a teherautó vezetője részben áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és emiatt történt a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset. A 46 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.