Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2020. Március 24. 07:54, kedd | Bulvár

Liptai Claudia új külsővel tanárnő lett - Újra jön A Tanár

Liptai Claudia új külsővel tanárnő lett - Újra jön A Tanár

A műsorvezetőt már az új külsejével láthatjuk hamarosan a képernyőn, méghozzá A Tanár című népszerű RTL Klub-os sorozatban.

Liptai Claudia új frizurával tér vissza a képernyőre, mégpedig A Tanár harmadik évadába. A plakátokon látható, rövid barna frizura pedig remekül áll neki.

A sorozat április 11-én érkezik az RTL Klub képernyőjére.

Az RTL Magyarország hétfőn jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozásokkal összefüggésben több extra tartalommal bővíti az RTL Most nevű ingyenes internetes szolgáltatásának tartalomkínálatát, és a közlemény vége felé váratlanul megemlítették, hogy „A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt az érdeklődők az RTL Moston megnézhetik, vagy éppen felfrissíthetik a Nagy Ervin által megformált Vasvári Szilárd, a tantestület többi tagja és a diákság (…) kalandjait, mivel már március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston az új évad televíziós premiere előtt.”

Vagyis mindössze 18 nap múlva érkezik a sokak által várt széria 3. évada, ami most is, mint korábban, szombatonként este lesz képernyőn.

A plakátok is elkészültek, amit a rajongók nagy örömmel fogadtak, és kíváncsian várják milyen szerepet osztottak Claudiára.

Forrás: life.hu; media1.hu

Kép: nlc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.