Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2018. Szeptember 25. 07:31, kedd | Bulvár

Liptai Claudiának most Gesztesi Károlyt kell értékelnie

Liptai Claudiának most Gesztesi Károlyt kell értékelnie

A TV2 sztárja or­szág-világ előtt kri­ti­zál­hatja volt fér­jét, ugyanis ő fogja zsű­rizni a csa­torna leg­újabb pro­duk­ci­ó­já­ban.

A Sztárban sztár show-jában ők lesznek a különleges páros: olyan helyzetbe kerülnek majd élő adásba, amilyenben még sosem.

Míg Claudia zsűritag lesz, Gesztesi Károly versenyezni fog. A szituáció már csak azért is pikáns, mert ha Claudia túl engedékeny lesz, mindenki azzal vádolja, hogy elfogult lánya édesapjával, ha túl szigorú, akkor azt vethetik a szemére, hogy elégtételt vesz valamilyen régi házastársi sérelemért.

"Őszintén nagyon örülök, hogy Karcsi szerepet kapott a műsorban" – mondja a Borsnak Claudia. – " Ő fantasztikus tehetség, mindig is csodáltam ezért. Kivételes hangja van, és nagyon jó színész. Tökéletesen objektív nyilván nem tudok lenni, hiszen a műsorok után otthon vár rám egy félig-Gesztesi emberke, a lányunk, Panka, aki biztosan számon kérne, ha nagyon „megcibálnám” Karcsit, de amúgy is igyekszem igazságos lenni. Az említett okokból Karcsinak egy esélye van, tökéletesen jónak kell lennie." – mondja nevetve Claudia, majd így folytatja: – "Azt javasoltam egyébként neki, hogy ha teheti, minél többször mutassa meg magát női szerepben, mert az biztosan nagyon szórakoztató lesz, és ennek a műsornak valójában ez a lényege."

Gesztesi a je­lek szerint pontosan tudja, mire vállalkozik, hiszen ha valaki, hát ő tudja, mire számítson a csípős nyelvű mű­­sor­ve­ze­tőtől.

"Claudiával viszonylag régen elváltunk, és külön éljük az életünket. Természetesen – ahogy minden válás után – mindenki megfutotta a saját körét, megjárta a saját poklát, saját mennyországát. Ismerjük őt, elég vitriolos tud lenni, de én imádom az őszintéségét, imádtam mindig is hogy – most nem mondok példát – bárkivel, államfővel, miniszterrel úgy tud beszélni, mint Lajos bácsival…és velem is. Én biztos, hogy nem fogok megsértődni az őszinte véleménye miatt" – mondja Gesztesi Károly.

Forrás: ripost.hu

Kép: .joy.hu - TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.