Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Április 02. 08:25, hétfő | Helyi sport
Forrás: gyorietokc.hu

Álomból rémálom - de életben maradt a remény

Álomból rémálom - de életben maradt a remény

A Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén a Valcea otthonában lépett pályára a Győri Audi ETO KC.

Ragyogóan alakult az első félidő, nagyszerűen játszott csapatunk, s harminc perc alatt 17-13 arányú vezetésre tett szert. A szünet után tovább növeltük az előnyünket, majd a mennyből gyorsan a pokolba zuhantunk. Ötgólos vezetésünk nyolc perc alatt ötgólos hátránnyá változott. Aztán csak futottunk az eredmény után, de hogy ezt milyen sikerrel tettük, az majd igazából a jövő heti visszavágón dől el. Ami tény: négygólos hátrányt kell Veszprémben ledolgozni!

Ellentétes félidőket hozott a Győri Audi ETO KC romániai elődöntője. A Valcea otthonában álomszerűen alakult a mérkőzés első harminc perce. A helyszínen lévő győri szurkolók, valamint a mérkőzést televízión avagy Facebook-oldalunkon nyomon követők ez idő tájt szinte biztosra vették, hogy kedvenceik a veszprémi döntőn is megmutathatják majd, hogy mit tudnak. Négy góllal vezettek a lányok a szünetben, s akkor aligha gondolta bárki, hogy rémálomszerűen folytatódik majd a találkozó. Ám így alakult.

Fordulás után tizenhárom perc alatt több gólt kaptunk, mint a teljes első félidőben. A lányok azonban kimásztak a gödörből, s igyekeztek lépést tartani ellenfelükkel. Az elődöntő végeredményben 35-31 arányú Valcea győzelmet hozott, ami az első félidő tükrében kellemetlen meglepetés, összességében viszont mégiscsak reménytkeltő. A négygólos hátrány ugyanis köszönségünk fantasztikus támogatásával igenis ledolgozható! S azt se feledjük, hogy az idegenben szerzett 31 gól is a javunkra válhat.

Szóval, ahogy eddig is tudtuk: fantasztikus visszavágó várható április 7-én a Veszprém Arénában!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás