Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Június 01. 07:20, péntek | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Luzernben járt U11-es csapatunk

Luzernben járt U11-es csapatunk

2012 május 25-27-ig U11-es csapatunk Luzernben volt két nemzetközileg is jegyzett tornán.

Az együttes pénteken délután érkezett a svájci városba, ahol egy kis városnézéssel frissítették magukat a hosszú buszozás után. Másnap egy 19 csapatos tornán vettek részt a fiúk olyan csapatok társaságában mint a házigazda Luzern, vagy a német Vfb Stuttgart.

Az ETO remekül szerepelt a csoportjában, hiszen a csapat a legjobb négy közé került, a döntőbe jutásért pedig 0-0 játszottak a svájci Schaffhausen csapatával. A mieinknek a hét méteres rúgásokkal gyűlt meg a bajunk – nem utoljára a két nap alatt – így nem jutottak be a fináléba. A harmadik helyért a Vfb Stuttgart csapatával játszottunk és nagyon izgalmas és szoros meccsen kaptunk ki 2-1-re. A hosszú fárasztó nap eredménye 9 mérkőzésen: 6 győzelem 1 döntetlen 2 vereség. Vacsora után késő este kerültek ágyba fiúk.

Másnap – ha lehet ilyet mondani – még színvonalasabb, még erősebb tornán vett részt az ETO U11 az FC Luzern szervezésében. Itt az összes svájci első osztályú csapat képviseltette magát kiegészülve a Vfb Stuttgarttal és velünk. A három csoportba sorsolt csapatok közül, a csoport győztesek és a legjobb második helyezett jutott tovább. A mieink az FC Winterthur és az FC Luzern legyőzése mellett a FC Sion –tól kikaptak, a hat pont mellett csak a rosszabb gólarányunk miatt maradtunk le a legjobb négy közé kerülésről. Csapatunk az ötödik helyért az FC Basel csapatával játszott egy gólnélküli döntetlent. És jöttek a hét méteresek, amit sajnos nem tudtunk megnyerni. Így egy nagyon erős mezőnyben lettünk hatodikok, megelőzve olyan csapatokat mint az FC Luzern, Grasshoppers vagy az FC St.Gallen. Ezen a tornán csapatunk négy mérkőzést játszott, a mérleg: 2 győzelem, 1 döntetlen mellett egy vereséget.

A helyszíni beszámolók szerint nagyon tanulságos és sikeres három napot töltött együttesünk ezen a festői szépségű helyen, ami örök élmény marad minden résztvevő számára.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.