Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2020. Január 27. 15:31, hétfő | Belföld

Magyar filmsikerek a rajzfilmes gálán

Magyar filmsikerek a rajzfilmes gálán

47. alkalommal adták át az Annie-díjakat, a Nemzetközi Animációs Film Szövetség (ASIFA-Hollywood) idén egy magyar stúdiót is elismert.

Magyarokat is díjaztak az idei Annie-gálán, a televízióra vagy médiára készült legjobb FX (digitális látványeffektus) kategóriában a Netflixen futó Love, Death and Robots című animációs antológiasorozat A titkos háború című epizódja nyert, amely a magyar Digic Pictures animációs stúdió közreműködésével készült, a díjazottak név szerint Németh Viktor, Illés Szabolcs, Sipos Ádám és Vladimir Zhovna voltak.

A Klaus – A karácsony titkos története című Netflix-produkció hét trófeát, köztük a legjobb animációs film és a legjobb rendező díját nyerte el az Annie-díjak idei Los Angeles-i gáláján. Az animációs filmeket jutalmazó díjátadó ceremónián a Netflix további három díjat gyűjtött a Keresem a testem című filmmel, amely a legjobb független animációs film díját is megkapta.

A tévés kategóriák díjazottjai között volt például a BoJack Horseman és Az úr sötét anyagai, a jelöltek és nyertesek teljes listája itt található.

Forrás: origo.hu

Kép: Netflix

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország