Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2018. November 09. 16:31, péntek | Bulvár

Magyar szépségkirálynő rúghatja az FC Barcelóna kezdőrúgását, világsztárok közt

Magyar szépségkirálynő rúghatja az FC Barcelóna kezdőrúgását, világsztárok közt

2019. január 12-én rendezik meg a 27. Gabora Gàlát.

A magyar sajtó már most, hónapok óta attól hangos,hogy a Real Madrid utàn, az FC Barcelóna örökifjú világsztárai fogadták el Gabora János felkérését és tiszteletüket teszik az év megrendezésre kerülő 27.Gabora Gàlán. Szick Petramodell-szépségkirálynőt érte az a megtiszteltetés, hogy Gabora úr őt kérte fel a rendezvény háziasszonyának.

"Számomra ez egy óriási megtiszteltetés és nagyon-nagy öröm. Már 2017-ben is részt vettem a gálán,és nagyon élveztem. Ott rúgtam életem talán első - de nem utolsó- kezdőrugását. Sokat hallom,hogy, ha valaki a szépségiparban dolgozik, akkor nem szeretheti/szereti a focit. Ez hülyeség. Én imádom,és speciál a kedvenc csapatom a Barcelona. Màr most nagyon izgulok, remélem én èn rúghatom a kezdőrugást is. Köszönöm Gabora Jánosnak a bizalmat és a lehetőséget" - mondja Petra

Kép: Gimesi Attila photography

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 20. 05:00, vasárnap | Bulvár

20 éves a Magna Cum Laude

Fennállása 20. évfordulóját ünnepli a Magna Cum Laude február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában egy nagyszabású koncerttel.

2019. Január 16. 18:16, szerda | Bulvár

Sofia Coppola ismét Bill Murray főszereplésével forgat

Sofia Coppola 15 évvel az Elveszett jelentés című Oscar-díjas filmje után ismét Bill Murray főszereplésével forgat. A produkció az A24 független filmstúdió és az Apple első közös filmjeként készül el

2019. Január 16. 14:15, szerda | Bulvár

Új dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján

Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

2019. Január 16. 07:11, szerda | Bulvár

Már sört is árul az orosz posta

Sör forgalmazásába kezdett 3200 hivatalában az orosz posta - közölte a Pocsta Rosszii sajtószolgálata kedden az RNS hírügynökséggel.