Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2018. November 09. 16:31, péntek | Bulvár

Magyar szépségkirálynő rúghatja az FC Barcelóna kezdőrúgását, világsztárok közt

Magyar szépségkirálynő rúghatja az FC Barcelóna kezdőrúgását, világsztárok közt

2019. január 12-én rendezik meg a 27. Gabora Gàlát.

A magyar sajtó már most, hónapok óta attól hangos,hogy a Real Madrid utàn, az FC Barcelóna örökifjú világsztárai fogadták el Gabora János felkérését és tiszteletüket teszik az év megrendezésre kerülő 27.Gabora Gàlán. Szick Petramodell-szépségkirálynőt érte az a megtiszteltetés, hogy Gabora úr őt kérte fel a rendezvény háziasszonyának.

"Számomra ez egy óriási megtiszteltetés és nagyon-nagy öröm. Már 2017-ben is részt vettem a gálán,és nagyon élveztem. Ott rúgtam életem talán első - de nem utolsó- kezdőrugását. Sokat hallom,hogy, ha valaki a szépségiparban dolgozik, akkor nem szeretheti/szereti a focit. Ez hülyeség. Én imádom,és speciál a kedvenc csapatom a Barcelona. Màr most nagyon izgulok, remélem én èn rúghatom a kezdőrugást is. Köszönöm Gabora Jánosnak a bizalmat és a lehetőséget" - mondja Petra

Kép: Gimesi Attila photography

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.