Városlista
2018. november 13, kedd - Szilvia

Hírek

2018. November 09. 16:31, péntek | Bulvár

Magyar szépségkirálynő rúghatja az FC Barcelóna kezdőrúgását, világsztárok közt

Magyar szépségkirálynő rúghatja az FC Barcelóna kezdőrúgását, világsztárok közt

2019. január 12-én rendezik meg a 27. Gabora Gàlát.

A magyar sajtó már most, hónapok óta attól hangos,hogy a Real Madrid utàn, az FC Barcelóna örökifjú világsztárai fogadták el Gabora János felkérését és tiszteletüket teszik az év megrendezésre kerülő 27.Gabora Gàlán. Szick Petramodell-szépségkirálynőt érte az a megtiszteltetés, hogy Gabora úr őt kérte fel a rendezvény háziasszonyának.

"Számomra ez egy óriási megtiszteltetés és nagyon-nagy öröm. Már 2017-ben is részt vettem a gálán,és nagyon élveztem. Ott rúgtam életem talán első - de nem utolsó- kezdőrugását. Sokat hallom,hogy, ha valaki a szépségiparban dolgozik, akkor nem szeretheti/szereti a focit. Ez hülyeség. Én imádom,és speciál a kedvenc csapatom a Barcelona. Màr most nagyon izgulok, remélem én èn rúghatom a kezdőrugást is. Köszönöm Gabora Jánosnak a bizalmat és a lehetőséget" - mondja Petra

Kép: Gimesi Attila photography

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 07:44, kedd | Bulvár

Mi a közös John Travoltában és Richard Gere-ben? Mutatjuk! - VIDEÓVAL

10 dolog, amit eddig nem tudtál a 40 éves Grease című musicalről

2018. November 12. 13:30, hétfő | Bulvár

Tolvai Reni felizgatta egy pillanatra Stohl Andrást

Erős mezőny volt és izgalmas produkciókat láthattunk a Sztárban sztár november 11-i adásában is. Sári Évi hatalmasat énekelt, Hien habfürdőt vett Rihannaként, Pintér Tibor Tenya pedig szórakoztatóan hozta David Hasselhoffot.

2018. November 12. 13:08, hétfő | Bulvár

Stohl Luca súlyos beteg

Az énekesnőnél tíz évvel ezelőtt diagnosztizáltak súlyos problémát, amikor cipőfűzés közben összeesett a Táncművészeti Főiskolán.

2018. November 12. 07:36, hétfő | Bulvár

Tarolt az új Grinch a hétvégén az amerikai mozikban

A Grinch új feldolgozása vonzotta a hétvégén az észak-amerikai mozikba a legtöbb nézőt: Dr. Seuss karácsonyi animációs meséjére 66 millió dollárért (19 milliárd forintért) váltott jegyet a közönség