Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Április 21. 07:29, szerda | Belföld
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Magyarország I. Csivava majálisa

Magyarország I. Csivava majálisa

Örülhetnek az egyik legkedveltebb „mini” kutyafajta, a csivava rajongói, ugyanis május 2-án megrendezik Magyarország I. Csivava majálisát.

Az apró négylábúak és gazdáik nem csupán találkozhatnak és tapasztalatot cserélhetnek egymással, hanem a kutyusok ügyességi és gyorsasági versenyen mérhetik össze erejüket.

 

„Egy olyan rendezvényt szeretnénk megvalósítani, ami a későbbiekben hagyománnyá is válhat. A Csivava majális kiváló alkalom arra, hogy eloszlassuk mindazokat a félelmeket, előítéleteket, amelyek a világ legkisebb kutyafajtáját övezik. Szeretettel várunk minden kutyatulajdonost, állatbarátot, és azokat is, akik még csak gondolkodnak az ebtartáson" - mondja Kis Hegedűs Réka, főszervező.

 

A Csivava majálison a versenyeken kívül az érdeklődők megcsodálhatják a hírességek kutyáit, kutya divatbemutatót láthatnak, szaktanácsot kérhetnek dr. Varga József állatorvostól, kutyafotókat kaphatnak Kis Csanád „állati fényképésztől", valamint értékes ajándékokat nyerhetnek. Az esemény rendezői a nehéz sorsú állatokról sem feledkeznek meg, az Elveszett Állatok Alapítványának szerveznek gyűjtést. A fantasztikus hangulatról, ételről, italról az Evezős étterem gondoskodik.

 

Az esemény helyszíne és időpontja:

Magyarország I. Csivava majálisa

Budapest, III.ker., Római part, Evezős étterem és Bowling Klub

2010. május 02. 14 órától

 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.