Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Július 26. 13:28, csütörtök | Külföld

Majonézes fagyi a nyár újdonsága

Majonézes fagyi a nyár újdonsága

A nyári melegben kevés dolog esik jobban, mint egy gombóc fagylalt. Az utóbbi időben azonban egyre furcsább ízekkel próbálkoznak a vállalatok.

A skót ICE nevű fagylaltozó néhány hete bemutatta a majonézes ízt, az internet nagy része pedig teljesen kiborult, de vannak olyanok is, akik szerint ez az évszázad ötlete.

A majonéz rengeteg mindenhez passzol, azonban kevesen tudnák elképzelni jégkrém formájában. A skót ICE azonban gondolt egy nagyot, és megalkották a majonézes fagyijukat, amely egyből hatalmas sikertörténet lett. Vannak, akik utálják, mások szeretik, de mindenki erről beszél.

Az ICE kézműves fagylaltozó néhány hete osztotta meg a majonézes fagylaltját az Instagram nevű közösségi oldalon, azóta pedig világszerte szenzáció lett a merész ötletből. Simon Rimmer angol szakács szerint van értelme a dolognak, akárcsak a tejfölös fagylaltnak. Az még sajnos nem létezik, viszont az ICE többek között Monster energiaital ízű fagylaltokat is árul.

Forrás: origo.hu

Kép: elelmiszer.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).