Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Május 27. 07:25, vasárnap | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Már most meghosszabbítható a tagság!

Már most meghosszabbítható a tagság!

Már most, az utolsó forduló eredményétől függetlenül kiharcolhatja a bent maradást a Győri ETO FC II.

Ehhez nem kell mást tennie a csapatnak, mint vasárnap koraeste legyőzni a Dunaújváros Pálhalma együttesét. Sándor István csapatának a Tatabánya segített be, akik idegenben legyőzték az SVSE-t, így a zöld-fehéreknek megmaradt a pontelőnye a soproniakkal szemben, míg a Dunaújváros és a Budaörs komolyabb hátrányban van. Az újvárosiak ellen törleszteni is kell az adósságot, hiszen ősszel éppen ellenünk szerezték első győzelmüket, akkor 2-1-re tudtak nyerni.

Két csapat van a labdarúgó NB II-ben, akik jobb idegenbeli mutatókkal rendelkeznek, mint otthonival. Az egyik a tabella elején, a másik a végén található - vagyis az MTK és a Dunaújváros. A bajnok csak 30 pontot szerzett otthon és 38 vendégként, az újvárosiak 11 és 13 pontot gyűjtöttek az elmúl 28 forduló során. Legutóbbi három (!) idegenbeli meccsüket egyaránt megnyerték - az FTC és a Paks második együttese, valamint a Baja vendégeként. Ennek köszönhetően maradtak versenyben a bentmaradásért, ám ha az ETO legyőzi őket, akkor számukra - az SVSE és a Budaörs mellett - már nem lesz tétje az utolsó fordulónak.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.