Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 12. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Medvét szült a Spinédzser

Medvét szült a Spinédzser

Alicia Silverstone múlt hét csütörtökön világra hozta első gyermekét, és sikerült úgy elkeresztelnie a picit, hogy örökre megkeserítse szegényke életét.

Állítólag már kétéves kora óta arra készült Alicia Silverstone, hogy anya legyen, bár ehhez képest nem kapkodta el, hiszen párjával tizennégy esztendőnyi együttlét után kezdtek csak családbővítésbe. De mindenesetre csütörtökön teljesült nagy álma, és megszületett első gyermek. A kisfiú kicsivel több mint három kilóval jött a világra, de a mamája már így is túl nagynak titulálta. Legalábbis ez magyarázat adna arra, hogy miért Bear Blunak, azaz Kék Medvének keresztelték el. De felmenteni senki és semmi nem fogja a Spinédzserek egykori sztárját és férjét, amiért valószínűleg megkeserítették szegény gyerek egész életét. Mert amíg pici baba addig aranyos, meg cuki, hogy Macinak szólítják. De egyszer majd emberek közé kell beilleszkednie, úgy, hogy ő Kék Medve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.