Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Július 19. 11:57, péntek | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

Megdöbbentette rajongóit Rihanna új, szürke hajával

Megdöbbentette rajongóit Rihanna új, szürke hajával

A barbadosi énekesnő igazi kaméleon. Hajszínén kívül megjelenésén is folyamatosan változtat. Pályája elején egy visszafogott énekesnőt ismerhettünk meg, azóta 7 Grammy díja mellé vagányságot is bezsebelt magának.

Összegyűjtöttük, hogy az évek során milyen változtatásokon ment keresztül Rihanna hajszíne. Aligha lehet mondani olyan árnyalatot, amit még nem próbált volna ki. A rajongók szerint a vörös és a szőke hajszín állt neki a legjobban, a mostaniról pedig egyik kedvelője csak így nyilatkozott: ,,Öregíteni szeretné magát, vagy mi? Mert ha igen akkor jól halad. Nagyon remélem, hogy visszafesti.” De akadt fanatikusa, aki szerint Rihanna mindegy milyen színűre festi a haját, egyszerűen minden jól áll neki. Lehet benne valami, de az biztos, hogy őszes-szürke hajszínén inkább megdöbbentek a rajongók és sokan ellene szavaznak.

  • Robyn Rihanna Fenty (Saint Michael, 1988. február 20.) hétszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnő, dalszerző, producer, modell, színésznő, táncos, divattervező, üzletasszony, filantróp, Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca.
  • A nagy múltú New York-i lemezkiadó, a Def Jam Recordings énekesnője. Ő a második barbadosi származású zenei előadó, aki Grammy-díjat kapott (az első Jimmy Senya Haynes volt.) Eddig összesen 12 dallal ((SOS, Umbrella, Take a Bow, Disturbia, Live Your Life, Rude Boy, Love the Way You Lie, Only Girl (In the World), What's My Name?, S&M, We Found Love és Diamonds) ) tudta vezetni az amerikai Billboard Hot 100 slágerlistát.
  • Ő a legfiatalabb előadó a zenetörténelemben akinek sikerült elérnie ezt a számot. A karrierje kezdete óta eddig körülbelül 100 millió hanghordozót adott el, ezzel pedig minden idők egyik legjobb eladási mutatókkal rendelkező zenei előadója.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.