Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Március 24. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Meghalt Liz Taylor

Meghalt Liz Taylor

Hetvenkilenc esztendős korában meghalt mindenidők egyik legnagyszerűbb színésznője, Elizabeth Taylor.

Szomorú nap volt tegnap minden filmrajongónak, hiszen nincs többé köztünk Elizabeth Taylor. A legendás színésznő szerdán távozott az élők sorából. A halálát szívelégtelenség okozta. A hetvenkilenc éves ikonikus dívát már több hete kórházban kezelték az egészségi állapota megromlása miatt, de azt nem közölték, hogy ennyire rosszul lenne.


Az köztudott volt, hogy régen szívproblémákkal küzd, és a gerincbántalmai miatt évek óta kerekesszékbe volt kényszerítve, de sajnos gyakorlatilag egyetlen szerve sem volt teljesen egészséges. Az elmúlt negyed évszázad alatt, körülbelül száz kisebb-nagyobb beavatkozáson esett át. Újabbakra is szüksége lett volna, de azokat sem ő, sem az orvosai nem tartották biztonságosnak.

Liz mindenidők egyik legnagyobb hollywoodi legendája. Karrierje során hetven produkcióban szerepelt, melyek közül a Kleopátra, Az óriás, az Ivanhoe, a Macska a forró bádogtetőn, a Nem félünk a farkastól, a Modern kaméliás hölgy, és Az utolsó nyár volt a legkiemelkedőbb. Első nagy sikerét még gyerekként aratta a Lassie hazatérrel, utoljára pedig Fred Flinstone kibírhatatlan anyósaként láthattuk a vásznon A Flinstone családban. Ötször jelölték Oscarra, amiből kettőt győzelemre is váltott. Illetve kapott egy életműdíjat is az Akadémiától.

Karrierje mellett magánéletével is öregbítette hírnevét. Hét különböző férje volt, de Richard Burton kétszer is oltár elé vezette. Illetve Michael Jacksonhoz fűződő furcsa barátságáról is rengeteget cikkeztek. A családtagja korábban azt nyilatkozták, hogy Liz Jacko halála óta nem akar élni, és minden küzdés eltűnt belőle. Vagyis megváltásként jött neki a halál, mert így nem kell többet szenvednie, és újra együtt lehet talán legnagyobb lelki társával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.