Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Június 18. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Megint elhízott Britney

Megint elhízott Britney

Nem lett valami tartós Britney Spears hibátlan alakja, vadonatúj turnéja első állomásán ugyanis súlyfeleslege volt a legnagyobb show-elem.

Egy hónapja az egész világ Britney lábai elé borult, hogy sikerült iszonyatosan rövid idő alatt formába hoznia magát, és olyan fantasztikusan nézett ki, mint ahogy már nagyon régen nem. De négy hét hosszú idő, ami alatt nagyon el tudja engedni magát az ember. Így a harmadik lagzijára készülő Spears, Femme Fatale elnevezésű turnéja első állomásán jókora súlyfelesleggel vette birtokába a sacramentói színpadot. Ami nemcsak ciki, de felháborítói is. Hiszen a rajongói azért fizetnek nem keveset, hogy egy tökéletes show-t lássanak, egy tökéletes Britney-vel.


Brit felszedett kilóit pedig még jobban kihangsúlyozzák falatnyi ruhái, melyekben a koncert alatt parádézik. Ezeket ugyanis méretükből ítélve nem a jelenlegi testalkatára alkotta meg Zaldy Goco, hiszen majd szétrepednek az énekesnőn, olyan szűk mindegyik. A helyzet ettől pedig csak rosszabb lesz a későbbiekben. Legalábbis az előző, Circus turnéja - vagy, Káosz turné ahogy a problémák miatt emlegették anno - alapján. Akkor ugyanis Britney viszonylag elfogadható külsővel kezdett neki a világjárásnak, de a rengeteg tánc és próba ellenére, állomásról-állomásra csak nagyobb lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.