Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Március 12. 07:39, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Meglepő videó Tabáni Istvánról

Meglepő videó Tabáni Istvánról

Meglepő videó került fel az RTL Klub honlapjára Tabáni Istvánról. A Csillag Születik nyertese a felvételen még kisfiú, de már ekkor is teli torokból énekelt.

A felvétel annak apropóján került elő, hogy Istvánt meglátogatta Bálint Antónia, akiről az énekes édesapja azonnal házi videót készített. Mint kiderült, az énekes papája egyetlen fontos pillanatot sem szalaszt el fia életéből - mindent videóra rögzít. Nem volt ez másképpen évekkel ezelőtt sem, így a Tabáni családban a fotóalbum mellett "mozgófilm album is" készült. Ennek köszönhetően láthattuk most a kis Istvánkát, aki három évesen már mikrofonnal a kezében énekelt.

Nem Tabáni István az egyetlen híresség, aki már egészen fiatalon is imádott szerepelni. Gyereksztárként ismerhettük meg például annak idején többek között Ullmann Mónikát, Berkes Gábort, és Szekeres Nórát is.

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.