Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Március 18. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Megnagyobbíttatta melleit a botrányhősnő

Megnagyobbíttatta melleit a botrányhősnő

Paris Hilton szinte még gyerekként, tizennégy évesen feküdt kés alá, hogy nagyobb kebleket varázsoljanak neki.

A semmittevő örökösnők mintapéldánya, Paris Hilton mostanság gyakran a nyakáig felpolcolja mellét, hogy nagyobbnak tűnjön. Végleges megoldáson azonban nem gondolkozik, mert retteg a tűktől és a szikéktől. Mindez azonban nem mindig volt így. Tiniként ugyanis nem zavarták az orvosi kellékek, így tizennégy évesen megplasztikáztatta mellét. Mert már akkor is arra készült, hogy celeb lehessen - bár ez a kifejezés akkoriban még nem létezett -, és a Playboyban akart szerepelni. Ezzel pedig nemcsak hírnevet akart szerezni, de rávenni apját arra, hogy pénzzel győzze meg, többet ne vetkőzzön.

Az implantátumok azonban nem szokhatták meg új helyüket az akkoriban még csak a szárnyát bontogató Milliárdos Barbie mellkasában. Paris anyja ugyanis érthetően nem örült a beavatkozásnak, ezért kiszedette azokat lányából.

Mindez pedig nemcsak egy őrült pletyka, ugyanis korunk legnagyobb popkultúra szakértője, Neil Strauss vetette papírra a sztárok titkairól írt, hamarosan megjelenő könyvében. Ha valakinek, akkor neki lehet hinni, hiszen a New York Times és a Rolling Stone magazin legmegbecsültebb és legelismertebb publicistái közé tartozik. Aki maga is híresség, szóval ismeri azokat, akikről beszél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.