Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Május 08. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Megnősül a legenda

Megnősül a legenda

Megtette az első lépést harmadik lakodalma felé Paul McCartney, miután eljegyezte milliomos barátnőjét.

Nancy Shevell-nek négy év alatt sikerült visszaadnia Paul McCartney házasságba vetett hitét. Az ex-Beatle ugyanis nemrég eljegyezte barátnőjét, akivel a tizenhét esztendőnyi korkülönbség ellenére is tökéletesen kiegészítik egymást. Nancy-t Sir Paul öt gyermeke is imádja, és teljes mértékben támogatják a kapcsolatot. Így teljesen biztosnak tűnik, hogy hamarosan még egy gyűrű felkerül majd a csinos üzletasszony kis kacsójára. Bár az esküvő szó egyelőre nem hagyta el egyikőjük száját sem nagy társaságban.

Shevell-nek nagy feladattal kell majd megbirkóznia, ha Mrs. McCartney lesz belőle. Ugyanis fel kell nőnie a zenész élete szerelméhez, a rákban elhunyt Lindához. Illetve el kell felejtetnie a második elődjét, Heather Mills-t, akiről csak utólag derült ki, hogy több közös vonása van az Ördöggel, mint az emberiséggel. Bár az egykori modellre Nancy egyvalamiben biztosan nem fog hasonlítani - neki nem kell Mecca pénze, hiszen saját jogán is van mit a tejbe aprítania bőven. Ami már egy jó pont.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.