Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2021. Október 24. 06:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Megölt egy idős asszonyt két nő Komlón

Megölt egy idős asszonyt két nő Komlón

Megölt két nő egy 86 éves asszonyt, akit közösen ápoltak Komlón - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

A közleményben azt írták: a gyanú szerint az 57 éves komlói és a 43 éves sásdi nő megbeszélte, hogy megölik az idősebb gyanúsított anyósát, ezért rendszeresen ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát adtak neki, amelyektől az áldozat csütörtökön meghalt.

Az eljárás akkor indult, amikor az 57 éves nő pénteken feljelentést tett társa ellen, mert a 43 éves nő azzal zsarolta, hogy kompromittáló hangfelvételeket hoz nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatban, ha nem fizet neki hárommillió forintot.

A rendőrök meghallgatták a hangfelvételeket, amelyek alapján azt gyanítják, hogy a két nőnek köze lehet az idős asszony halálához.

A rendőrök mindkét nőt elfogták, előállították, emberölés miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

A két gyanúsított ellen szombaton emberölés miatt indított eljárást a megyei főkapitányság, a zsarolás miatt pedig a komlói rendőrkapitányság nyomoz a 43 éves nő ellen - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.